Casting als erotisch model zonder kosten!

Casting als erotisch model

Om als erotisch model aan de slag te gaan volgt natuurlijk een kleine casting. Dit is als eerst een stukje zelfvertrouwen om erotisch voor de webcam jezelf te durven geven. Als je live met een bezoeker chat, is het een beetje vanzelfsprekend dat je tevreden bent over jezelf en je hierbij ook voor durft te geven. Immers betaald een bezoeker om jou te bekijken in volle glorie, en kan je zelf de spanning opbouwen zoals het in het echt ook zou plaatsvinden. Meer als een computer met een actieve internet verbinding (Laptop of PC) + een webcam heb je niet nodig. Bij aanmelding ben je wel verplicht teminste een kopie van je ID en / of bankrekening-nummer op te geven zodat het bedrijf dat in het bezit is van een KVK en goede reputatie gemachtigd is om met jou te werken als erotisch model. Na acceptatie zal je een uitgebreide handleiding ontvangen over verdere verloop als model.

Geen kosten

Bij aanmelding als erotisch model ben je geen kosten verplicht. Dit is het voordeel voor als startend erotisch model binnen de erotische branche, dat je niet veel nodig hebt om te kunnen beginnen! Alleen via ons partnerprogramma ontvang je hoge verdiensten. Lees hier meer over op onze verdiensten pagina.

Geen verplichting

Je hebt als erotisch model geen verplichting. Je kunt namelijk zelf bepalen waar en wanneer jij besluit te werken. Je kunt het werk combineren met een studie of bijbaan, indien je opzoek bent naar bijverdiensten.